Community Forum     Helping YOU do what YOU want with YOUR data.
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Bobby Wang  
#1 Posted : Wednesday, June 30, 2021 5:34:38 PM(UTC)
Bobby Wang
Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Posts: 2
Australia

The Laboratory QA Report is not generating for one particular lab report when using the desktop based program. Each time it gets stuck on the "Checking Field Duplicates..." step. The function seems to work for other lab reports but not this one. I have deleted and reimported the lab report but end up with the same result. I can generate an RPD table using ESdat web for this lab report, but not using the desktop program.

Nick Support  
#2 Posted : Monday, July 5, 2021 1:08:27 PM(UTC)
Nick Support
Rank: Administration

Reputation:

Groups: Registered, Administrators
Posts: 265
Australia

Was thanked: 24 time(s) in 24 post(s)

Hi Bobby,

Can you please confirm the version of ESdat Desktop you are using?

You can access this through Help - About.

I also recommend following up with your office Power User, as I believe there is also an update for ESdat Server (installed via the Web Interface), which has not yet been installed by your organisation.

Thanks,

Nick

Bobby Wang  
#3 Posted : Monday, July 5, 2021 6:05:28 PM(UTC)
Bobby Wang
Rank: Newbie

Reputation:

Groups: Registered
Posts: 2
Australia

Hi Nick,

I am using Version 5.1.35

Is this the moment recent version?

The previous Power User has left Cardno. Where can the update for ESdat Server be downloaded from?

Thanks,

Bobby

Nick Support  
#4 Posted : Tuesday, July 6, 2021 9:12:25 AM(UTC)
Nick Support
Rank: Administration

Reputation:

Groups: Registered, Administrators
Posts: 265
Australia

Was thanked: 24 time(s) in 24 post(s)

Hi Bobby,

There is a newer version of ESdat Desktop available.

I recommend you reach out to your IT department to get the latest vesrion installed.  They can get the latest version from our website: https://ESdat.net/DownLoadUpdates_SystemCodeCheck.aspx. They will need the System Code for your Network Licence in order to download this. If they encounter any issues with this they can get in contact with us directly. 

With regards to ESdat Server this needs to be updated by an Admin user (https://ESdat.net/ESdat_Server_Help/index.html?about_page.htm).  Cardno have several of these across Australia.  If you can let me know what city you are in I can point you in the direction of your nearest Power User.

Thanks,

Nick

You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.